Vasarnamis

Vasarnamis

Didmiesčių ritmas ir netylantis šurmulys dažnai išvargina žmones. Todėl šiandien vis dažniau atsigręžiama į gamtą, ten, kur žmogus lengvai randa ramybę ir harmoniją. Lietuvoje per metus gero, šilto oro sulaukiama gana retai, tad saulėtas dienas norisi praleisti kuo turiningiau. Puiki išeitis tam – vasarnamiai, kurie ne tik suteikia Jūsų turimam žemės plotui žavesio, bet ir užtikrina, kad visada turėsite vietą, kurioje galėsite atsipūsti, o šiltus vakarus jaukiai leisti terasoje.

Įmonės „Astreta” statomi rąstiniai vasarnamiai yra paklausūs tiek individualių asmenų, tiek ir kaimo turizmo sodybų savininkų tarpe. Atsakingas darbas, puikiai apdirbtos medžiagos bei puikus kainos santykis nuolat plečia mūsų klientų ratą.

Rąstinis vasarnamis Jai ir Jam    Vasarnamis JAI IR JAM / 1 kamb. / 50 kv.m.

Rąstinis vasarnamis Super keturi    Vasarnamis KETVERTAS / 3 kamb. / 90 kv.m. 

Rąstinis vasarnamis Paunksmė    Vasarnamis PAUNKSMĖ / 2 kamb. / 65 kv.m. 

Rąstinis vasarnamis Svajone dviems    Vasarnamis SVAJONĖ DVIEMS / 1 kamb. / 50 kv.m.

Vasaros rezidencijos, kaip ir visi mūsų statiniai, yra projektuojami iš pušies. Tai unikali ir statybai ypač tinkama medžiaga, kurią nesunku rasti Lietuvoje. Minkštas medis sukuria geras šilumos izoliavimo sąlygas, todėl šiltuoju metų laiku pastatas yra visiškai paruoštas gyvenimui. Vis dėlto, jeigu svarstote apie galimybę vasarnamyje gyventi rudenį ar žiemą, rinkitės kitą alternatyvą – pastato apšiltinimą. Žinoma, tai kainuoja papildomai (kaina kyla priklausomai nuo sienų ir šiluminės varžos santykio). Tačiau galimybė tai atlikti yra ne tik išsirinkus pastato modelį, bet ir jį jau pastačius.

Vasarnamio namukų pasirinkimo galimybė

Kaip ir projektuojant kitus mūsų statinius, lygiai taip pat ir vasarnamiai gali būti statomi ir projektuojami pagal kliento poreikius ir galimybes. Medžiagų parinkimas priklauso nuo kliento norų. Jis pasirenka, ar medžiagas susipirks pats, ar jomis pasirūpinsime mes. Tas pats galioja ir vasarnamio statymui, kai vieni klientai nori baigtinio variantu su pilna apdaila, kiti renkasi tik sienas, o likusius darbus užbaigia savarankiškai. Tokia laisvė ne tik plečia klientų būrį, bet ir užmezga glaudų bendradarbiavimą su klientu.

Išmatavimų pasirinkimas

Įmonė „Astreta” stato įvairaus dydžio vasarnamius – nuo 50 iki 90 kv. m. Todėl priklausomai nuo turimo sklypo perimetro: galite rinktis sau palankiausią variantą, pritaikytą tiek šeimoms, tiek ir keletui žmonių. Taip pat galima rinktis ir netradicinius projektus. Tas, jei mūsų siūlomi vasarnamiai nepatenkina Jūsų poreikių, konsultuokitės su mūsų specialistais, kurie pasiūlys geriausią sprendimo variantą ir padės įgyvendinti Jūsų svajonių vasarnamio projektą.

Vasarnamio kaina

Nusprendus statyti vasarnamį, kuris atliks vasaros rezidencijos funkciją, galima tikėtis ganėtinai nedidelių kainų, tai yra, bent perpus mažesnių nei įprasto rastinio namo. Pavyzdžiui, jei apsispręsite, kad Jums reikalingas standartinis vasarnamis, tuomet galite tikėtis, kad jo kaina prasidės nuo 300 €/kv.m. Jei vasarnamiui nereikalingi pamatai, galimas dar pigesnis variantas.

Žinoma, galima visai kitokia situacija, jei užsakovas vasarnamį nori paversti gyvenamuoju namu, kuriame laiką jis leis ne tik vasaros metu. Tokiu atveju sienoms yra reikalingas specialus apšiltinimas. Kai kuriais atvejais šiuos darbus galima atlikti ir vėliau, ne statybos metu. Bet kokiu atveju, tiksli vasarnamio kaina priklauso nuo individualiai suderinto projekto.

Užsisakę „Astreta” paslaugas Jūs gausite ir techninių darbų ar medžiagų (jei jomis pasirūpino mūsų specialistai) garantiją. Užtikriname, kad mūsų atliekami darbai yra aukštos kokybės, ilgaamžiai ir atitinka kokybės bei kainos santykį.

Nors mūsų įmonė „Astreta“ įsikūrusi Kaune, tačiau savo paslaugas teikiame visoje šalyje. Užsisakykite mūsų paslaugas, o mes atvyksime į bet kurią Lietuvos vietą. Tegul mūsų projektuojami vasarnamiai tampa Jūsų poilsio oaze! O jeigu vis dar kilo abejonių dėl vasarnamio statytbos, tai pasiskaitykite šį straipsnį.

 

Šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Paspausdami mygtuką SUTINKU, sutinkate su slapukų įrašymu į Jūsų kompiuterį. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.